Parastas Bucuresti si randuiala lui

organizare parastas , parastas bucuresti

Un parastas Bucuresti înseamnă pomenirea morților, a persoanelor dragi care nu mai sunt printre noi. În rânduiala ortodoxă, parastat Bucuresti se face la patruzeci de zile de la moarte, la 6 luni, un an și alți șapte ani înainte. De regulă, parastas Bucuresti este organizat de familie și iau parte la accest eveniment doar rudele apropiate.

Agenția de servicii funerare Bucuresti se poate ocupa de organizarea întregului eveniment, de toate detaliil, de la lumânări și flori, până la pâini și stabilirea cu preoții.

La un parastas Bucuresti ortodox, preotul va zice pentru pomenirea mortului:

”Binecuvântat este Dumnezeul nostru…, Sfinte Dumnezeule…, Preasfântă Treime…, Tatăl nostru…, Că a Ta este împărăţia…, Doamne miluieşte… (de 12 ori), Psalmul 90: Cel ce locuieşte în ajutorul Celui Preaînalt… şi sfârşitul lui: Slavă…, Şi acum…, Aliluia (de 3 ori). Şi îndată ectenia:

Cu pace Domnului să ne rugăm.

Pentru pacea de sus…

Pentru lăsarea şi iertarea greşalelor celor ce întru fericită adormire s‑au mutat, Domnului să ne rugăm.

Parastas Bucuresti  – Pentru pururea pomeniţii robii lui Dumnezeu (N) cei din veac adormiţi în dreapta credinţă: a strămoşilor, a moşilor, a părinţilor, a fraţilor, a ctitorilor acestui sfânt locaş şi a tuturor ortodocşilor creştini, celor ce zac aici şi pretutindenea; pentru odihna, liniştea şi fericirea lor, Domnului să ne rugăm.

La pomenirea Eroilor, se va rosti, în locul ecteniei de mai sus, aceasta:

Parastas Bucuresti – Pentru fericiţii întru adormire eroii, ostaşii şi luptătorii români, din toate timpurile şi din toate locurile, căzuţi pe câmpurile de luptă, în lagăre şi în închisori pentru apărarea patriei şi a credinţei strămoşeşti, pentru întregirea neamului, pentru libertatea şi demnitatea noastră, Domnului să ne rugăm.

Pentru ca să li se ierte lor toată greşeala cea de voie şi cea fără de voie, Domnului să ne rugăm.

Pentru ca neosândiţi să stea la înfricoşătorul scaun al slavei Domnului, Domnului să ne rugăm.

Pentru cei ce plâng şi se chinuiesc, aşteptând mângâierea lui Hristos, Domnului să ne rugăm.

Parastas Bucuresti – Pentru ca să se îndepărteze de la ei toată durerea, întristarea şi suspinarea şi să‑i sălăşluiască pe ei unde străluceşte lumina feţei lui Dumnezeu, Domnului să ne rugăm.

Parastas Bucuresti – Pentru ca Domnul Dumnezeul nostru să aşeze sufletele lor în loc luminat, în loc de verdeaţă, în loc de odihnă, unde toţi drepţii sălăşluiesc, Domnului să ne rugăm.

Pentru ca să ne izbăvim noi de tot necazul…

Apără, mântuieşte, miluieşte…

Parastas Bucuresti – Pe Preasfânta, curata… pe noi înşine şi unii pe alţii…

Şi după ecfonisul: Că Tu eşti învierea şi viaţa…, se cântă Aliluia (de 3 ori) pe glasul al 8‑lea, zicând aceste stihuri:

Stih 1: Fericiţi pe care i‑ai ales şi i‑ai primit Doamne.

Stih 2: Şi pomenirea lor din neam în neam.

Stih 3: Sufletele lor întru bunătăţi se vor sălăşlui şi seminţia lor va moşteni pământul…”

Mai urmează ulterior și alte tropare și stihuri specifice parastaselor ortodoxe.După slujba de la biserică, masa și organizarea parastas Bucuresti poate avea loc într-o locație specifică sau chiar la domiciliu. Indiferent de situație, vă stăm la dispoziție cu diverse oferte pentru organizare parastas Bucuresti.

 

Transport funerar Bucuresti

Transport funerar Bucuresti – transportarea unui sicriu la o înmormântare poate fi realizată în mai multe moduri. Majoritatea oamenilor însă aleg cea mai simplă variantă, adică o mașină de transport funerar Bucuresti.

Sunt excepții când unele familii preferă să-și pună la dispoziție propria mașină, remorcă, microbuz sau orice alt utilaj în care încape sicriul pentru transport funerar Bucuresti, însă majoritatea preferă să apeleze la o agenție ce se ocupă de toate serviciile aferente, inclusiv transport funerar Bucuresti. Sunt, de asemenea, familii care doresc pentru transport funerar Bucuresti o căruță trasă de cai.

Un transport funerar Bucuresti constă în transportul persoanei decedate, de obicei așezată în sicriu, dintr-o parte în alta. De exemplu, dacă persoana moare la spital, se va transporta la capelă. Mai apoi, de la capelă, sicriul se va transporta la cimitir.

Mașinile de transport funerar Bucuresti diferă, pentru că și cerințele diferă – unele familii doresc transportul într-o limuzină, altele într-o mașină mai mare unde să încapă mai multe persoane, sau măcar coroanele, în jurul sicriului.

Mașina de transport funerar Bucuresti este condusă de un agent de pompe funbre, care nu are o implicare direct emoțională- cu decedatul, deci poate să se concentreze asupra șofatului.

Transportul funerar poate fi inclus în costul întregului pachet de servicii funerare sau, după caz, se poate opta individual.

Agenția de pompe funebre București oferă o gamă variată de servicii funerare, individale sau la pachet, inclusiv transport funerar Bucuresti cu mașini speciale sau repatrierea decedatului.

Familia este mult prea implicată emoțional și afectată de tragicul eveniment, pentru a se mai putea ocupa de 0rganizare. Din acest motiv, iau decizia inteligentă de a apela la servicii de pompe funebre. Costurile diferă în funcție de solicitări, însă colaborarea poate avea loc și în baza ajutorului social primit ăn urma decesului unui membru al familiei.

Așdar, nu trebuie să te îngrijorezi de costuri, ci acestea, pe baza contractului, se vor clarifica după finalizarea evenimentului, atât pentru organizare cât și pentru transport funerar Bucuresti.

 

Aranjamente funerare – ghid complet pas cu pas

Aranjamente funerare din cadrul agenției de pompe funebre București vă sfătuiește cu tot ceea ce trebui să faceți dacă un prieten sau o rudă tocmai a decedat sau este pe cale să decedeze. Iată toți pașii necesari de la primul impact, până la aranjamente funerare pentru înmormântare, pentru o gestionare eficientă a situației.

1. Primul apel

O persoană dragă din viața voastră tocmai a decedat și este nevoie de un apel de urgență la 112 pentru anunțarea situației și pentru a transporta decedatul la o unitate medicală sau, după caz, la o agenție ce se ocupă cu aranjamente funerare. Încercați să vă păstrați calmul și să nu vă panicați.

2. Transport

Transportul decedatului la capelă are loc cu o mașină special amenajată de către cei care asigură aranjamente funerare.

3. Obiecte și îmbrăcăminte

Familia decedatului alege sicriul și celelalte obiecte necesare decedatului, precum și îmbrăcămintea cu care va fi îmbrăcat. Aici, în funcție de buget, agenția de aranjamente funerare dispune de o gamă variată de produse, de la buget decent până la unul luxuriant.

4. Stabilirea înmormântării

Se ia decizia de înmormântare, locul și ziua. De obicei, decedatul se îngroapă la trei zile de la data la care a murit. Locul de veci este, de asemenea, stabilit împreună cu familia, în funcție de preferințe, buget și religie. Dacă locul de veci nu a fost achiziționat anticipat, acest lucru presupune achiziția la un cimitir din București a unui loc de veci. Costul acestuia se va stabili cu reprezentantul cimitirului, și poate diferi de la unul la altul.

5. Aranjamente florale

În funcție de doleanțe, capela și cimitirul se vor aranja cu aranjamente florale pe alese după cum va decide familia și cei apropiați, de către serviciul de aranjamente funerare, cu flori și coroane.

6. Detalii ziua înmormântării

Fiecare familie poate avea tradiții diferite pe care dorește să le respecte – ne conformăm întomai pentru a îndeplini chiar și cele mai exigente cerințe.

Sistemul nostru de pompe funebre București este foarte bine sistematizat, pentru a vă pune la dispoziție, la orice oră din zi sau din noapte, un ghid complet, pas cu pas, pentru aranjamente funerare.

 

 

Organizare parastas Bucuresti

Un parastas Bucuresti este o adunare a familiei în memoria decedatului, practic o pomenire în cinstea lui. În religia ortodoxă, de exemplu, parastas Bucuresti se realizează la 3 si 9 zile, la 6 săptămâni de la deces, la 6 luni și la 1 an și mai apoi 7 ani, ce semnifică amintirea a 7 generații.

Inițial un parastas Bucuresti are loc la biserică cu preotul și apoi la cimitir, unde preotul vine și spune rugăciunile care se cuvin. La parastas Bucuresti participă familia și rudele foarte apropiate ale răposatului.

Ulterior, se organizează o masă de pomenire. Aici este nevoie de intervenția unei agenții care se ocupă de toate detaliile pentru parastas București. De exemplu, agenția de servicii funerare oferă servicii complete pentru parastas Bucuresti și organizarea acestuia în locația stabilită de familie.

Desigur, nu există un standard stabilit, ci fiecare familie poate avea preferințe sau cerințe speciale – singurele lucruri care se respectă sunt cele ce țin de religie. Mai departe, locația, servirea mesei la parastas Bucuresti sau darurile oferite unui număr anumit de văduve, după tradiție, ține strict de decizia familiei.

De obicei, organizarea unui parastas Bucuresti este un moment intim al familiei, care comemorează pe cel trecut la viața veșnică. În afară de slujba religioasă, familia aduce flori la mormânt și lumânări – de toate aceste lucruri se poate ocupa agenția funerară.

Diferența dintre un serviciu funerar și un partastas este că la momentul funerar are loc îngroparea decedatului, care încă este prezent cu trupul printre noi, iar parastasul este o comemorare a acestuia, o rugăciune pentru acesta, ce are loc după o perioadă de timp de la deces.

De regulă, sambata e ziua din cursul saptamanii închinată pomenirii celor adormiți. Dacă avem mai mulți morți de pomenit, este bine să facem un pomelnic comun, rugăciunea căpătând astfel mai multă putere pentru sufletul lor. Celor ce sunt arși în crematoriu nu li se fac parastase și nici slujbe de pomenire, fiind considerați asemenea celor sincigași.

Dacă ai de organizat un parastas Bucuresti, contactează agenția de servicii funerare pentru servicii complete și organizare eveniment.

Pompe funebre Bucuresti – pregătiri în avans

servicii funerare bucuresti,parastase bucuresti

Pompe funebre Bucuresti – noi, românii, suntem o nație de oameni organizati, care își plănuiesc totul dinainte, inclusiv serviciul funerar – ce vor să devină când vor fi mari, unde vor să studieze, unde să locuiască, concediile, vacanțele, cariera, nunta, botezul și orice alt eveniment important din viața noastă, este pregătit în detaliu.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care își planifică anticipat evenimentul funerar. La pompe funebre Bucuresti avem persoane mai în vârstă, care vin de obicei însoțite, care doresc să-și planifice evenimentul pentru când nu vor mai fi – își aleg sicriul, florile, se ocupă de locul de veci, de îmbrăcăminte și toate aranjamentele necesare.

Subiectul unui aranjament funerar anticipat este sensibil și dificil – însă, persoane cu caracter puternic și, de obicei, care nu au pe cine lăsă în urmă să se ocupe de astfel de detalii, apelează la serviciul nostru de pompe funebre Bucuresti.

În mod neașteptat, ne confruntăm cu astfel de situații la pompe funebre Bucuresti, în special cu cupluri de bătrâni care vin și doresc să discute despre detaliile evenimentului, pentru ambii parteneri. Chiar dacă subiectul este unul delicat și destul de dificil să discutăm despre înmormântarea unei persoane în viață, aceste măsuri de precauție sunt, până la urmă, firești.

La pompe funebre Bucuresti cele mai des întâlnite situații sunt acelea în care clientul care dorește să-și pregătească anticipat înmormântarea pentru că nu vrea să fie o povară pentru familie și nu dorește să îi pună în dificultate financiară cu acest eveniment, astfel că preferă el să plătească anticipat pentru tot ceea ce consideră necesar.

De regulă, clienții își aleg sicriul și locul de veci, care să fie cât mai aproape de casă sau de familie sau, după caz, lângă alte rude decedate. Vom prezenta în detaliu fiecare serviciu și produs individual de la pompe funebre Bucuresti, chiar dacă doriți deplasare în orice sector sau zonă din apropiere, cu costul aferent.

Așadar, dacă faci parte din categoria persoanelor care doresc să-și organizeze anticipat evenimentul funerar, în maximă confidențialitate, apelează cu încredere la profesioniștii de la pompe funebre Bucuresti.

Agentie funerara – un gând bun pe ultim drum

Agentie funerarapierderea unei persoane iubite te poate lăsa, de cele mai multe ori, cu întrebări fără răspuns. Sentimente de stres, anxietate și o durere de neimaginat, fac foarte dificil de gestionat un astfel de eveniment. Dar, o agentie funerara cu experiență, devotament și promptitudine, vă vor ghida aspectele evenimentului cu compasiune, demnitate și nu în ultimul rând, cu respect față de familia îndoliată.

De ce să optezi pentru o agentie funerara în București

Agentie funerara București oferă servicii funerare individualizate, special concepute pentru a satisface nevoile oricărei familii. Asigurăm un serviciu onest, luându-ne angajamentul de excelență pentru servirea cât mai bine a clienților noștri.

Într-o etapă grea a vieții, ne asigurăm că toate elementele necesare unui astfel de eveniment vor fi întocmai cum le doriți și vom încerca să înțelegem fiecare doleanță și să ne conformăm întocmai.

Puteți conta pe agentie funerara București pentru organizarea completă a unui ultim omagiu personalizat pentru persoana iubită care părăsește această lume. O să vă îndrumăm cu grijă asupra deciziilor ce trebuie luate într-un timp foarte scurt dar prețios.

Când organizezi un astfel de eveniment și apelezi la o agentie funerara, scopul este a spune la revedere și rămas bun cuiva drag, printr-o modalitate cât mai personalizată – de la alegerea tipurilor de flori preferate ale decedatului, la coroane, la îmbrăcăminte, sicriu și toate celelalte elemente sau specificații dorite.

Serviciile și cazurile pot fi individuale, în funcție de familie. Poate aveți deja asigurat un loc de veci sau este nevoie de achiziția unuia – în funcție de nevoie, ne vom ocupa și de aceste detalii, de rezervarea capelei, de participarea preoților la eveniment, în funcție de religia fiecărei familii, ne vom ocupa inclusiv de inscripția pietrei funerare cu datele decedatului.

La agentie funerara București sunteți bineveniți să ne contactatți non-stop, la orice oră din zi sau din noapte, pentru a vă oferi asistența de care aveți nevoie în momente de cumpănă.

Apelează-ne pentru orice detalii ai nevoie, oferim diverse informații și găsești datele de contact pe site-ul nostru, despre agentie funerara.

Pompe funebre non stop

Inmormantare Sector 2

Pompe funebre non stop

De obicei, nu are loc o planificare de acest gen motiv pentru care, în orice moment, din nefericire, poți avea nevoie de serviciile pompe funebre non stop. De altfel, indiferent despre cine ar fi vorba, este un serviciu semnificativ pentru aranjarea ultimelor elemente esențiale din viața cuiva drag.

Astfel, cu ocazia unei personalizări a ceremoniei, un serviciu de pompe funebre non stop poate refecta cu adevărat unicitatea vieții pe care o onorează.

Oamenii folosesc adesea cuvântul “funerarii” pentru a descrie o serie de evenimente legate de aranjamente finale. Deci, ce este o înmormântare? În general, o înmormântare este o adunare a familiei și a prietenilor după moartea unei persoane dragi, eveniment care oferă posibilitatea de a plânge, de a se susține reciproc și de a aduce un omagiu decedatului.

Ceremonie funerară – pompe funebre non stop

O o astfel de ceremonie, de obicei încheagă relațiile de familie. Deși credința sau religia poate dicta anumite servicii funerare, în fapt, oricine are nevoie de astfel de servicii, întrucât familia singură nu s-ar putea ocupa de aceste aspecte.

Practic, serviciile funerare pot fi considerate un fel de sărbătorire a vieții. În funcție de elementele alese, cei din jur își vor da seama cu ușurință de modul de trai al decedatului.

Diferența dintre un serviciu funerar și un serviciu de pomenire este că, pentru cel din urmă, sicriul nu este prezent, ci decedatul a fost îngropat. În religia ortodoxă, de exemplu, pomenirea are loc la 6 săptămâni după moarte.

Indiferent de noapte sau zi, serviciul de pompe funebre non stop este elementar. Prin intermediul acestuia, familia sau prietenii își vor arăta recunoștința față de decedat, practic își plătesc respectul.

Dacă aveti nevoie urgentă se astfel de servicii în București, pentru cele mai dificile momente din viața voastră, apelați cu încrede la profesioniștii de la pompe funebre non stop.

 

Servicii Inmormanatari

Pachet incinerare 2, Inmormantari Sector 5

Servicii Inmormanatari

Servicii Inmormanatari

Inmormantarea marcheaza sfarsitul vietii unei persoane si este o ceremonie unica si importanta pentru fiecare dintre noi. Articolul are rolul de a oferi idei practice pentru a crea o ceremonie deosebita si pentru a face fata doliului mult mai usor.

Servicii Inmormanatari

Dorinta persoanei privind ultimele aranjamente trebuie luata in considerare si respectata. Aceasta practica poate fi una simpla sau cat se poate de elaborata. Persoana decedata poate doreste sa fie inmormantata langa o persoana draga sau incinerata cat si sa se respecte anumite obiceiuri. In lipsa unor instructiuni detaliate, discutati cu apropiatii si verificati daca exista anumite doleante in acest sens.

Implicarea anumitor persoane poate reprezenta o abordare eficienta. Discutati cu persoanele apropiate, precum familia sau prieteni si oferitile detalii privind modul de desfasurare a ceremoniei, daca se doreste un elogiu si cine sa fie persoana care il va sustine.

Servicii Inmormanatari

Comunicati in detaliu toate aceste caracteristici persoanelor din cercul apropiat. Nu in ultimul rand asigurati-va ca aveti toate actele necesare in ordine. Asigurati-va ca discutati cu persoanele potrivite despre obtinerea certificatului de deces, de importanta sa si cand este nevoie de acesta, inainte sau dupa inmormantare.

Servicii Inmormanatari

In toata lumea exista profesionisti pentru toate domeniile de activitate, de asemenea acestia exista si in domeniul serviciilor funerare. Apelati la o companie de pompe funebre pentru a va furniza informatiile necesare sau rugati un apropiat sa va sustina in acest sens.

Servicii Inmormanatari

Acest lucru poate implica o firma locala de pompe funebre sau un lider religios local, sau ambele. Nu in ultimul rand asigurati-va ca ati cerut toate informatiile privind costurile ultimelor aranjamente.

De cele mai multe ori este optim ca aceste detalii sa fie discutate inainte ca decesul sa aibe loc.

Pentru servicii funerare la preturi accesibile nu ezitati sa ne contactati.

Servicii Inmormanatari

Imbalsamare

Imbalsamare Bucuresti

Imbalsamare

Imbalsamare– reprezinta un procedeu de tratare a trupului celui decedat in vederea prevenirii proceselor de putrefacţie. Imbalsamare a se practica inca din antichitate obiceiul fiind atribuit ca si origine egiptenilor.

Scopul pentru imbalsamare a unei persoane este pur şi simplu de a opri procesul bacteriologic natural pe o perioada determinata de timp care începe la câteva ore după moarte . Acest proces poate fi intarziat în mod considerabil daca cel care executa imbalsamarea executa corect toate procedfdurile. Scopul pentru imbalsamare a decedatului se rezuma la trei obiective si anume : sa mentina cât mai bine înfăţişarea corpului, să se intarzie putrefacţia şi să se protejeze cadavrul de insecte.

Servicii Funerare KASARA ofera servicii funerare complete in Bucuresti si imprejurimi. Tot personalul nostru este instruit profesional, la cele mai inalte standarde si sa inteleaga sentimentele si nevoile indoliate si importanta cheltuielilor timp sprijinirea familiilor pentru a planifica o inmormantare, care reflecta cu adevarat viata unui individ. Oferim serviciul de imbalsamare decedat la cel mai mic pret de pe piata . Va oferim cele mai bune servicii la cel mai mic pret , pentru ca doar dumneavoastra contati . Suntem aici pentru a va oferi tot sprijinul de care aveti nevoie in momentele cu adevarat tragice pentru dumneavoastra !

Imbalsamarea nu contravine invataturilor biblice , nu trebuie să ne îngrijorăm dacă legile locale cer ca trupul să fie îmbălsămat sau dacă membrii familiei doresc acest lucru. Morţii „nu ştiu nimic“

Astăzi, îmbălsămarea se efectueaza de regula in cateva zeci de minute. De regula se efectueaza prin introducerea unei solutii de imbalsamare în artere si vene si în cavitatea abdominală. In decursul anilor au apărut şi au fost utilizate tot felul de soluţii. Însă, cel mai mult se utilizeaza formaldehida.

Iata ce servicii funerare Bucuresti va punem la dispozitie, in ordinea in care trebuiesc indeplinite: constatare deces, toaletare decedat, imbalsamare, , acte necesare declarare deces, manipulare decedat / sicriu, ajutor inmormantare, transport funerar intern si international , aranjamente florale inmormantare, organizari parastase la cele mai bune preturi ,   incinerare.

Imbalsamare

Servicii incinerare

Servicii incinerare

Servicii incinerare

Dacă doriţi incinerare, vă rugăm să informaţi personalul medical sau antreprenorul de pompe funebre. Pentru aceasta este nevoie ca un al doilea doctor să confirme cauza decesului şi să completeze un formular privind aceaste servicii incinerare. Veţi fi informat cu privire la costurile suplimentare pentru acest serviciu.

Verificarea şi certificarea decesului

Când persoana iubită a murit, un medic de familie, un doctor din spital sau o asistentă calificată v-a spus (a verificat) că a intervenit decesul.

Dacă doctorul cunoaşte istoricul medical al persoanei, de obicei se poate emite imediat un certificat medical constatator al decesului. Cu toate acestea, este posibil ca certificatul să se primească cu întârziere din următoarele motive:

  • decesul s-a petrecut în week-end, în timpul nopţii sau într-o zi de sărbătoare legală şi doctorul de gardă nu cunoştea pacientul;

  • doctorul trebuie să ceară sfatul medicului legist.

Decesele care au loc în anumite circumstanţe trebuie raportate medicului legist şi poate fi cerută o examinare post mortem. Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina 9 – „Dacă se recurge la medicul legist”.

Pentru a înregistra decesul, aveţi nevoie de certificatul medical constatator al decesului. Se recomandă să verificaţi detaliile de pe acesta, pentru a vă asigura că numele, data naşterii, adresa etc. sunt corecte şi, astfel, să evitaţi întârzieri la Oficiul de stare civilă.

Servicii funerare KASARA va poate sprijini si in realizerea pentru servicii incinerare. Aceaste servicii incinerare pot fi facute la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Aceasta incinerare se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea.

Daca se opteaza pentru servicii incinerare pasii si documentele necesare sunt:

certificatul de deces;
adeverinta de inhumare;
certificatul de imbalsamare;
adeverinta de la SANEPID;
programare pentru servicii incinerare.

Programarea pentru servicii incinerare decedatului se face in baza actelor de mai sus si a actului de identitate in copie si original, al persoanei care solicita incinerarea, la crematoriul uman din incinta Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici. Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, Compania de servicii funerare KASARA va poate sprijini in simplificarea procedurilor legale, si va poate consilia in organizarea ceremoniei.
Totodata Agentia de servicii funerare KASARA  va poate pune la dispozitie o gama larga de urne funerare. Acestea pot fi din lemn, metal sau ceramice iar in ele poate fi pastrata cenusa defunctului.

Servicii incinerare