CONTACT SERVICII FUNERARE BUCURESTI

Acoperim toate sectoarele capitalei.

Ajungem la Dumneavoastra in maxim 35 de minute de la solicitare.

Avem program NON STOP.

Sediul central: Strada Huedin nr. 3, Sector 4, Bucuresti

0765.800.500

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Numar de telefon :

Mesaj

Contact Servicii Funerare

Tot personalul nostru este instruit profesional, la cele mai înalte standarde focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le inceraca in acest greu moment . Suntem alaturi  de dumneavoastra 24 de ore din 24 . Pentru a menține cel mai înalt nivel de ingrijire de calitate și a continua îmbunătățirea serviciilor noastre, ne-am creat cinci angajamente pe care le va urma în mod riguros.

Angajamentele Noastre

1. Suntem aici pentru Dumneavoastra – Contact Servicii Funerare
Suntem disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa că veți avea întotdeauna serviciul la dispozitie.

2. Va ghidam pas cu pas – Contact Servicii Funerare
Va vom explica toate opțiunile disponibile pentru Dumneavoastra. Vă oferim tot timpul necesar pentru a face alegerile corecte.

3 Un tribut unic pentru o viață unica – Contact Servicii Funerare
Impreuna putem crea un serviciu complet unic și personalizat dupa nevoile Dumneavoastra. Vom asculta cu atenție la ceea ce tu si familia ta doresc și de a oferi o gamă completă și flexibilitate.

4. Transparenta noastra – Contact Servicii Funerare
Veti fi in permanenta informati cu privire la activitatea noastra. Toate documentele noastre vor fi scrise simplu și concret.

5. Profesioniștilor Îngrijirea Experienta noastra – Contact Servicii Funerare
Serviciile noastre pot fi la fel de bune  ca oamenii care au grija de Dumneavoastra si familia Dumneavoastra. Ne asigurăm că oamenii noștri au acces la formare regulat și continuu.

Florile pe care le trimitem la o inmormantare sunt considerate un tribut pentru persoana decedata. Florile nu sunt doar un simbol al iubirii si simpatiei, pot fi considerate si un simbol al eternitatii si nemuririi.

Contact Servicii Funerare