Alegerea între înmormântare și incinerare este  foarte personala și poate fi influențată de mai mulți factori, inclusiv traditie de familie, religie sau dorințele persoanei care a murit.

Ce este un crematoriu?
Un crematoriu este clădirea în care sunt deținute crematoriile. Este alternativa principala a deține o înmormântare în biserică. Într-un crematoriu există un spațiu pentru a organiza un serviciu, și nu există un cimitir și grădini din afara.

Serviciul
Dacă alegeți o incinerare, unul dintre primele lucruri la care trebuie sa va decideti este ce fel de servicii doriți și unde sa se desfasoare acele servicii. S-ar putea dori să-l dețină crematoriu sau, dacă preferați, puteți să țineți serviciul într-un alt loc, cum ar fi o biserică, și apoi un serviciu mai scurtă numit o “internare” la crematoriu.

Costuri
Taxa pentru crematoriu va varia în funcție de zona în care locuiți.

Reglementări pentru crematoriu
Există restricții cu privire la ce poate fi incinerat cu persoana care a decedat, unele metale sunt interzise. Dacă doriți mai ales un element pentru a rămâne cu persoana care a murit, puteți vorbi cu directorul serviciului de funerare.

Contact NON STOP

0765.800.500

Pachete incinerare

Pachet Incinerare 1

incinerare1– Sicriu Complet Echipat

– Transport La Crematoriu – Capelă

– Programare Incinerare

– Sicriu Complet Echipat (tranzit)

– Transport Sicriu La Spital

– Taxa incinerare INCLUSĂ

Pachet Incinerare 2

incinerare– Sicriu Complet Echipat

– Transport La Crematoriu – Capelă

– Programare Incinerare

– Sicriu Complet Echipat (tranzit)

– Transport Sicriu La Spital

– Taxa incinerare INCLUSĂ