Transport Funerar Sector 5

Transport Funerar Sector 5

Transport Funerar Sector 5

Nu este usor sa pierzi pe cineva drag mai ales daca vorbim despre un parinte, un bunic sau, Doamne fereste!, un copil. Desi nimeni nu-si doreste sa treaca prin astfel de momente, vine o perioada in viata fiecarui om cand trebuie sa spuna “Adio!”. De regula, primii care se duc intr-o lume mai buna – in fata mortii toata lumea simte nevoia de a crede cu tarie in ceva, intr-un Dumnezeu si in continuarea vietii chiar si dupa moartea trupului fizic – sunt bunicii. Acum constientizezi pentru prima oara de efemeritatea vietii si “plutind” in aceste sfere, s-ar putea sa uiti de realitatea apasatoare. Te asteapta inmormantarea, trebuie platit preotul, trebuie cumparat sicriul, trebuie facuta o pomana si cineva trebuie sa se ocupe si de transport funerar intern.

Transport Funerar Sector 5 intern si legea din Romania

Transport Funerar Sector 5

Atunci cand vorbim despre transport funerar intern atat in Romania, cat si in alte tari ce apartin comunitatii europene, se impun anumite reguli, dupa cum urmeaza:

1.Transport Funerar Sector 5 – Transportul funerar intern, care este un serviciu public, se efectueaza doar de catre transportatori autorizati, in vehicule speciale pentru acest gen de servicii;

2.Transport Funerar Sector 5 – Transportatorul trebuie sa posede asupra lui si documentul fiscal, dar si o copie conforma dupa autorizatia de transport, legitimatia de serviciu a celui care conduce masina, cat si un act doveditor a dreptului de munca in Romania in cazul in care conducatorul auto este strain;

3.Transport Funerar Sector 5 – Vehiculele pentru acest gen de transport trebuie sa respecte legislatia in vigoare si sa aiba efectuata inspectia tehnica periodica la zi;

4.Transport Funerar Sector 5 – Transportatorii au numeroase indatoriri, dintre care amintim: sa respecte reglementarile legale, starea tehnica a masinii sa fie in buna functionare, sa mentina mijloacele de transport in perfecta stare de functionare, sa respecte protectia muncii si sa practice preturi corecte.

Deci, in cazul in care te-ai decis sa apelezi la un transport funerar intern, va trebui sa-ti indrepti atentia catre firme specializate si autorizate in domeniu, astfel incat totul sa se desfasoare conform legii din Romania.

Transport Funerar Sector 5

Autovehiculele trebuie sa fie dotate la standarde europene de calitate, pastrandu-se in permanenta igiena corespunzatoare unui asemenea serviciu. Sa nu se omita faptul ca pentru un astfel de transport este nevoie si de urmatoarele documente:

– Certificatul de deces;

– Certificatul de imbalsamare;

– Adeverinta de inhumare;

– Adeverinta de la Sanepid care aproba acest transport funerar intern.

Transport Funerar Sector 5